Káva Arabika pokračuje šestým dnem v oslabování a reaguje tak na počasí v Brazílii

21. května 2013 v 18:14 |  Zahraničí
Káva tak reagovala na nárůst teplot v Brazílii, kde podle předpovědi z minulého týdne hrozily mrazy, které mohly negativně ovlivnit kvalitu kávových zrn.

Podle posledních předpovědí by sice na území Brazílie mohly v průběhu stávajícího týdne teploty poklesnout, ne však tolik, kolik se původně očekávalo. Podle očekávání sklidí brazilští farmáři v letošním roce, který představuje období nižší výnosnosti dvouletého cyklu, rekordní objem kávy, konkrétně 48,6 miliónů kávových pytlů.
Další články:
Turecká káva je ručně připravována.
Med a jeho účinky jsou lidem známy již dlouhou řadu let.
Proč je důležité, aby byla káva čerstvá, pražená káva vydrží čerstvá v horizontu týdnů.
Cheaty ulehčují hráčům hraní.
Havajská káva zachutnala africkému broukovi, který spořádal již řadu plantáží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama