Příbramští výrobci domácího zelí se utkají v soutěži

10. ledna 2012 v 8:14 |  Jídlo a potraviny
Kdo si na podzim doma naložil zelí, nemusí si nechat jeho jedinečnou chuť jen pro sebe.

V Příbrami totiž opět proběhne oblíbená soutěž o nejlepší podomácku naložené zelí Březohorský košťál, ve které mohou účastníci vyhrát pohár a zajímavé ceny.
Tato akce se koná se v sobotu 21. ledna od 17 hodin v Jihočeské restauraci a pořádá ji spolek Březohorská námořní flotila.
Půlkilové soutěžní vzorky zelí musí být spolu s padesátikorunovým startovným dodány hodinu před zahájením soutěže do Jihočeské restaurace.
Znalecká komise se při hodnocení domácího zelí zaměří na vzhled, chuť, vůni a jak organizátoři říkají i křupink.
Kam dále:
Chutné recepty ze zelí pro vaše mlsné jazyky.
Zelí je snadno dostupná a levná potravina.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama