Domácí nudle ze sáčku a jiné vychytávky

24. ledna 2012 v 19:17 |  Jídlo a potraviny
Restaurace lidi šidí, domácí nudle ze sáčku a jiné vychytávky.

Jídla ze zmražených polotovarů, řízek s větším množstvím strouhanky nežli masa a další obdobné praktiky z českých restaurací ještě ani zdaleka nevymizely. A to přes snahu České obchodní inspekce.
Mezi klasiku patří řízek dvakrát obalený tak, aby vypadal větší, smažený sýr z mraženého prefabrikátu, ve kterém je navíc i značný podíl margarínu, také není unikátem. Domácí nudle se obvykle připravují z kupovaného "domácího" polotovaru, místo vepřové panenky dostanete plecko a do karbanátků se stále ještě místy semele vše, co kuchařům přijde pod ruku.
Cena těchto "pochoutek" samozřejmě kvalitě ani zdaleka neodpovídá.
Recept čínské nudle připravované na pánvi WOK.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama